Vind uw perfecte eigendom met Alpha Luxe Group

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vertrouwde vastgoedmakelaar in Kroatië? Zoek niet verder dan Alpha Luxe Group. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een eigendom een van de meest significante investeringen in uw leven is. Daarom bieden wij deskundige en ervaren professionals om u door het proces te leiden.

 • Wanneer u uw eigendom zelf verkoopt, kan dit leiden tot langzame en onsuccesvolle verkopen. Door ons bureau in te schakelen, profiteert u van onze pool van potentiële kopers die op zoek zijn naar een eigendom zoals dat van u.
  We zorgen ook voor volledige documentcontrole, voorbereiding van het vastgoed, marktwaardeschatting, advies, juridische zekerheid en administratie.
 • Als u een eigendom koopt, heeft u kennis nodig van juridische regelgeving, de bouwsector, architectuur, energie-efficiëntie en administratieve procedures om de optimale beslissing te kunnen nemen. Zonder deze informatie kunt u onnodige kosten maken en moeite hebben om de transactie te voltooien.
  Door onze diensten in te schakelen, kunt u erop vertrouwen dat wij kwalitatieve en veilige diensten bieden, waaronder adviesondersteuning, bezichtigingen en selectie van onroerend goed, beheer onder leiding van een advocaat, documentvoorbereiding en het onderhandelen over de best mogelijke prijs.
Voordelen van het inschakelen van Alpha Luxe Group, vastgoedexperts in Istrië

Bij Alpha Luxe Group bieden we een op maat gemaakte benadering voor de behoeften van elke klant, of u nu een buitenlandse of Kroatische burger bent.
We bieden kopers extra diensten zoals:

 • Regelgeving van de juridische status van het eigendom
 • Analyse van grondgebruik
 • Due diligence en bedrijfsbeoordeling
 • Professioneel onderhoud van eigendommen
 • Voorbereiding van landmeetkundige diensten
 • Toezicht op de energiecertificering van het eigendom en zorg voor architectuur- en bouwdiensten

Kies voor Alpha Luxe Group, uw betrouwbare Kroatische vastgoedmakelaar, toegewijd aan het vinden van het ideale eigendom dat past bij uw levensstijl, budget en wensen.

Als one-stop oplossing voor vastgoed beheren wij alle aspecten van uw vastgoedtransactie en bieden zo een snellere en veiligere manier om uw droomhuis in Istrië te vinden dan wanneer u zelf zou zoeken.

Ontdek meer over onze diensten. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor hulp bij het vinden van uw perfecte eigendom!

+385 52 204 933