Ontmoet ons team

Marijana Budimir, gelicentieerd vastgoedmakelaar | Licentienummer: 156/2022

Gecertificeerde makelaar en afgestudeerd jurist, Marijana Budimir, van Alpha Luxe Group, Istrië, Poreč

Marijana Budimir, een gelicentieerd vastgoedmakelaar en afgestudeerd jurist met een gerechtelijk examen, heeft meer dan 12 jaar ervaring in de financiële sector.

Haar expertisegebieden omvatten juridische zaken, financiële investeringen, vastgoedinvesteringen, de juridische sector en de M&A-sector. Haar expertise en diepgaande kennis maken haar tot een onvervangbaar lid van ons team.

Haar educatieve prestaties worden aangevuld door een MBA van de Universiteit van Cambridge en andere prestigieuze programma's, inclusief een module over effectief leiderschap bij IEDC Bled, een certificaat van Silva International, Inc., en andere soortgelijke kwalificaties.

Marijana leidt een van de vestigingen van Alpha Luxe Group, waar zij een indrukwekkende portefeuille van succesvolle transacties heeft ontwikkeld. Door complexe diensten te bieden, gidst Marijana klanten door het investeringsproces in vastgoed, waarbij zij haar aanpak aanpast aan hun specifieke behoeften.

Haar werk is niet zomaar een baan, maar een toewijding aan het creëren van blijvende waarde voor klanten.

We hebben alle kritieke activiteiten op de vastgoedmarkt geïntegreerd om op één plaats complete diensten te bieden, waardoor u aanzienlijke tijd bespaart en het investeringsproces optimaliseert om uw vastgoeddoelen te bereiken.

Voor al uw behoeften en vragen met betrekking tot vastgoed, wend u tot Marijana Budimir, uw betrouwbare partner en gids.

+385 95 363 1893


Robert Budimir, uitvoerend directeur en gelicentieerd vastgoedmakelaar | Licentienummer: 196/2019

Robert Budimir, gecertificeerde makelaar, Alpha Luxe Group, vastgoedexpert, uit Poreč in Istrië

Met meer dan een decennium ervaring in verkoop en ondernemerschap, is Robert synoniem geworden voor passie, innovatie en toewijding in de wereld van vastgoed.

Hij is toegewijd aan het bieden van uitzonderlijk professionele, geduldige en geïndividualiseerde service, en zijn vermogen om in meerdere talen te communiceren, stelt succesvolle interacties met een divers globaal klantenbestand mogelijk.

Robert leidt met succes een team dat zich richt op marketing en vastgoedverkoop, waarbij hij de nieuwste trends en technologieën integreert om klantbehoeften optimaal te bevredigen. Zijn flexibiliteit en toegankelijkheid zijn cruciaal voor de uitmuntendheid van onze diensten, en zijn leiderschap zorgt ervoor dat elk teamlid dezelfde toewijding aan eersteklas service deelt. Zijn educatieve prestaties worden aangevuld door een MBA van de Universiteit van Cambridge, zakelijke applicatieprogrammering en webdesign bij het Pro-Anima Instituut, een certificaat van Silva International, Inc., een toeristengidslicentie en meer.

Zijn passie voor het verkennen van nieuwe culturen en technologieën en zijn toewijding aan continu leren houden hem in lijn met de industrietrends en verrijken onze bedrijfscultuur.

Wij bieden uitgebreide diensten die zich uitstrekken van initiële consultatie tot het afronden van investeringen, het opbouwen van langdurige relaties met u en het creëren van langetermijnwaarde om u een premium ervaring in vastgoed te garanderen.

Voor al uw vastgoedbehoeften, neem contact op met Robert Budimir, uw betrouwbare partner en gids door de wereld van vastgoed.

+385 95 363 1892