Diensten voor grondgebruikanalyse

Grondgebruikanalyse is een essentiële dienst die de maximale bruikbaarheid en commerciële waarde van bouwgrond garandeert.

Deze dienst is ontworpen om investeerders en grondeigenaren/-verkopers te voorzien van gedetailleerd inzicht in het bouwpotentieel van het land.

Investeerders kunnen grondgebruikanalyse gebruiken om het potentieel van bouwgrond te evalueren en zo snel mogelijk met hun investeringsplannen te beginnen.

Aan de andere kant kunnen grondeigenaren/-verkopers profiteren van deze dienst door een duidelijk beeld te krijgen van wat er op hun land kan worden gebouwd, wat direct invloed heeft op de waarde van het land of de prijs die ze op de markt kunnen realiseren.

Analyse van de bruikbaarheid van land in Istrië, deskundig advies van Alpha Luxe Group

Onze dienst voor grondgebruikanalyse omvat een grondige controle van het volgende:

  • eigendomstitels
  • kadastrale contouren
  • harmonisatie van gebieden in het kadaster en het grondregister
  • en een gedetailleerd overzicht van het Algemeen Stedelijk Plan (ASP) van elk gebied

We bieden ook een grafische en tekstuele presentatie voor elke locatie en een conceptueel ontwerp dat is voorbereid door onze gecertificeerde architecten.

Met onze dienst voor grondgebruikanalyse kunt u weloverwogen beslissingen nemen over het beste gebruik van uw land en de potentiële waarde ervan maximaliseren.

Zorg voor het hoogste rendement op uw investering met onze gedetailleerde dienst voor grondgebruikanalyse, ontworpen om het volledige potentieel van uw bouwgrond te ontsluiten en weloverwogen besluitvorming te vergemakkelijken.

Neem vandaag nog contact met ons voor een uitgebreid inzicht in de bouwmogelijkheden van uw eigendom.

+385 52 204 933