ALPHA LUXE GROUP VASTGOED - Uw professionele partner in vastgoedbeleggingen

Onze allesomvattende diensten verbinden klanten gedurende het hele beleggingsproces en creëren duurzame waarde.

Wij zijn gespecialiseerd in luxe Kroatische eigendommen en vertegenwoordigen zowel nationale als internationale klanten en investeerders.

Ons team van gecertificeerde makelaars, juristen, ontwerpers, marketingexperts, landmeters, bouwers, ontwikkelaars, webdesigners en webontwikkelaars zorgt voor frequente, snelle, nauwkeurige en winstgevende transacties.

Wij werken volgens het turnkey-concept en bieden een complete oplossing, van het vinden en evalueren van eigendommen tot de administratie, contractafwikkeling, eigendomsregistratie, beveiliging van het eigendom en aanverwante zaken.

Bij Alpha Luxe Group bieden we op maat gemaakte diensten die voldoen aan uw unieke behoeften op het gebied van vastgoedinvesteringen in Istrië.

Ons team is 24/7 beschikbaar om ongeëvenaarde ondersteuning te bieden, ongeacht de kantooruren.

Meer weten over onze diensten?

MISSIE EN VISIE

Onze missie is om de strategische partner te zijn in de vastgoedprojecten van onze klanten, hun doelen te bereiken en hun tevredenheid te ervaren.

Onze visie is om het centrale knooppunt te zijn voor makelaardij, advies en beheer van vastgoedinvesteringen, en internationale merkherkenning te verkrijgen door bij te dragen aan de gemeenschap waarin we actief zijn.

Meer weten over onze prestaties?

Over Alpha Luxe Group: Toonaangevende vastgoedagentschap in Istrië en Poreč

ONS TEAM

Alpha Luxe Group brengt experts uit alle gebieden van vastgoedtransacties en investeringen samen.

Elk teamlid is een cruciaal onderdeel van ons bestaan en onze business, en we blijven ons voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de industrietrends en de meest bekwame dienstverlening mogelijk te maken.

Maak kennis met ons team.

ALPHA LUXE GROUP LLC is een handelsmaatschappij geregistreerd als bemiddelaar bij de Kroatische Kamer van Koophandel onder registratienummer 96/2019, subklasse UP/I-330-01/18-01/181 NUMMER 526-05-01-01-01/3-19-3.

Vertrouw op Alpha Luxe Group voor professionele ondersteuning bij het bereiken van uw vastgoeddoelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult.

+385 52 204 933