Gecertificeerde architecten voor energie-efficiënte ontwerpoplossingen

Architectuur is cruciaal in de vastgoedsector, of u nu verkoopt, koopt, of bouwt.

Bijvoorbeeld, als u uw woning snel wilt verkopen, is het aan te raden een architect in te schakelen om een projectoplossing te bereiden die de voordelen en het potentieel van de woning benadrukt aan potentiële kopers.

Aan de andere kant kan een architect u helpen om een ongeschikte woning om te toveren tot uw droomhuis. Deze geeft u een helder idee of de woning kan worden aangepast aan uw specifieke eisen en wat de geschatte kosten zijn.

Als u een moderne, duurzame woning wilt bouwen die aan uw behoeften en levensstijl voldoet, dan specialiseert ons team van gecertificeerde architecten en medewerkers zich in bouwontwerp volgens de hoogste normen van energie-efficiëntie.

Onze architecten beschikken over een certificaat voor passief bouwen (Gecertificeerde Passiefhuis Ontwerper) en hebben ruime ervaring in residentiële architectuur.

Wij combineren moderne huisvesting met duurzame bouw, en bouwen voort op de architecturale traditie van onze regio, om een unieke en functionele ontwerpoplossing te bieden.

Architecturale diensten bij het kopen van onroerend goed, Alpha Luxe Group, Poreč

Onze architectuurdiensten omvatten:

 1. Architectuurconsulting
 2. Voorstudie van ruimtelijke mogelijkheden
 3. Conceptuele oplossingen en projecten
 4. Hoofdprojecten
 5. Implementatieprojecten
 6. Interieurprojecten
 7. 3D fotorealistische visualisaties
 8. 3D doorloop van de ruimte
 9. Zonlichtstudies
 10. Project voor bouwfysica
 11. Professioneel en ontwerptoezicht
 12. Kostenramingen voor alle disciplines

Onze interdisciplinaire en integratieve benadering gebruikt alle benodigde disciplines om een kwalitatieve projectoplossing te creëren. Daarnaast benaderen we elk project individueel en hebben we een grote gevoeligheid voor natuur en bestaande bouw.

We zijn ook pioniers op het gebied van BIM-technologie in Kroatië (Building Information Modeling), wat de samenwerking van alle deelnemers in één virtueel model mogelijk maakt, en het ontwerp-, bouw- en toezichtproces vergemakkelijkt.

Via 3D-visualisaties kunt u samen met de architect een herkenbaar architectonisch concept in "real-time" creëren en zo uw woning beter positioneren op de markt.

Met het juiste architectonisch ontwerp zijn de mogelijkheden voor uw woning eindeloos.

Door onze innovatieve oplossingen en ervaren expertise zorgt Alpha Luxe Group voor de transformatie van uw woning tot een duurzame, moderne en esthetisch aantrekkelijke ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons, en laten we uw vastgoedervaring naar een hoger niveau tillen.

+385 52 204 933