Juridische diensten voor vastgoedtransacties

Alpha Luxe Group Vastgoed is trots op het leveren van professionele en betrouwbare diensten voor alle vastgoedtransacties.

In onze bemiddelingskosten zijn essentiële juridische diensten inbegrepen, zonder extra kosten. Onze juridische afdeling is gespecialiseerd in vastgoedrecht, verbintenissenrecht, handelsrecht en vennootschapsrecht.

Juridische diensten voor onroerend goed transacties, betrouwbaarheid van Alpha Luxe Group

Onze juridische diensten omvatten:

 1. Documentcontrole: Wij zorgen ervoor dat alle essentiële documenten in orde zijn, inclusief uittreksels uit het kadaster, bouw- en gebruiksvergunningen, eigendomsaktes en kadastrale plannen.
 2. Juridisch advies: Onze juridische experts begeleiden zaken zoals mede-eigendom, gezamenlijk eigendom, erfenis, zakelijke lasten en meer.
 3. Opstellen van contracten: We assisteren bij het opstellen van voorverkoopcontracten, koopcontracten en tabelverklaringen voor eigendomsregistratie.
 4. Voorstel voor registratie van eigendomsrechten: Wij stellen voor en starten de rol van eigendomsrechten.
 5. Registratie van wijzigingen in het eigendom: Wij beheren en registreren alle wijzigingen die aan het eigendom zijn aangebracht in het kadaster, inclusief spoedprocedures.
 6. Overdracht van eigendom: Wij zorgen ervoor dat het eigendom wordt overgedragen aan overhead- en nutsbedrijven zoals elektriciteit, water en nutsvoorzieningen.

Naast de bovenstaande diensten bieden wij op verzoek verdere juridische diensten aan, waaronder:

 1. Juridisch advies en verkrijgen van vergunningen: Wij bieden juridisch advies en verkrijgen de locatie-, gebruik- en andere vergunningen voor vastgoed- en bouwprocedures.
 2. Samenstellen en analyseren van contracten: We analyseren en stellen contracten samen met betrekking tot het verwerven en overdragen van beperkte grondrechten op vastgoed, zoals hypotheken, erfdienstbaarheden en bouwrechten.
 3. Vertegenwoordiging in kadasterprocedures: Wij vertegenwoordigen u in alle kadasterprocedures.
 4. Samenstellen en analyseren van bouwcontracten: Wij analyseren en stellen bouwcontracten samen.
 5. Samenstellen en analyseren van huurovereenkomsten: We analyseren en stellen overeenkomsten op voor het huren van vastgoed, grond of bedrijfspanden.
 6. Procedures voor een diepgaande studie van vastgoed: Wij beheren de werkzaamheden voor een diepgaande vastgoedstudie.
 7. Diepgaande opnames van bedrijven: Wij bieden diepgaande opnamediensten aan bij de verkoop of aankoop van bedrijven.
 8. Juridisch advies en opstellen van documenten: Wij bieden juridisch advies en stellen wetsartikelen, contracten en ondersteunende documenten op bij het oprichten van bedrijven en andere juridische entiteiten, evenals alle soorten statuswijzigingen in bedrijven.
 9. Algehele ondersteuning bij complexe wijzigingen: We bieden uitgebreide ondersteuning bij het implementeren van complexere wijzigingen, zoals fusies, overnames, ontvlechtingen en herstructureringen.
 10. Oprichten van bedrijven: Wij assisteren buitenlandse burgers bij het oprichten van bedrijven in de Republiek Kroatië.

Vanaf de eerste fasen van documentcontrole tot de complexe processen van bedrijfsoprichting, Alpha Luxe Group Vastgoed staat aan uw zijde om de complexiteit van vastgoedtransacties te navigeren.

Wij breiden onze expertise uit om een naadloze ervaring te bieden en beloven een partnerschap dat uw behoeften en doelen prioriteit geeft.

Neem contact met ons om vandaag nog uw zorgeloze vastgoedreis te beginnen.

+385 52 204 933