Sluit je aan bij ons team en groei in de vastgoedsector

Word Onafhankelijk Agent bij Alpha Luxe Group Vastgoed

Word onafhankelijk agent bij Alpha Luxe Group Vastgoed - Uitzonderlijke commissies, luxe portefeuille en professionele ondersteuning.

Alpha Luxe Group d.o.o., een professioneel bureau gespecialiseerd in luxe vastgoed in Kroatië, is op zoek naar zelfstandige agenten die klaar zijn om de controle over hun carrière te nemen en nieuwe hoogten te bereiken in de dynamische vastgoedmarkt.

Als agent in ons team werk je met onze luxe portefeuille van meer dan 3000 eigendommen, met volledige autonomie bij het beheren van je transacties. Wij bieden je toegang tot geavanceerde technologie, infrastructuur en ondersteuning vanuit onze kantoren op aantrekkelijke locaties in het hart van Poreč.

Alpha Luxe Group biedt een aantrekkelijke commissie van 30% op de totale commissie die wordt verdiend uit de verkoopprijs van het onroerend goed, waardoor onze agenten zeer concurrerende inkomsten in de branche kunnen behalen.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om te werken met een herkenbaar luxe merk in de markt, en bieden we een "sleutelklare" systeem.

Opmerking: velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht.

Ik heb gelezen en accepteer de Privacyregels.
Ik heb gelezen en accepteer de Gebruiksvoorwaarden.

Kwalificaties:

  • Geldige vastgoedlicentie
  • Grondige kennis van de vastgoedmarkt
  • Onderhandelings- en verkoopvaardigheden
  • Uitstekende communicatie- en organisatievaardigheden
  • Naleving van hoge ethische normen
  • Toewijding aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice

Neem contact met ons op als je klaar bent om het roer van je carrière in handen te nemen en te zeilen naar een succesvolle toekomst.

Jouw pad naar de top begint hier.