Uitgebreide IT-oplossingen voor toeristische bedrijven

Gevestigd in Poreč, biedt Alpha Luxe Group een breed scala aan IT- en weboplossingen, gefaciliteerd door onze Europese expertpartners.

Als onroerend goed specialist in Istrië zetten wij onze passie voor technologie in om uw eigendommen na aankoop uit te rusten met de meest geavanceerde faciliteiten.

IT-ondersteuning voor online verkoop van onroerend goed, Alpha Luxe Group

Onze IT-diensten omvatten:

  • Volledige digitalisering van uw bedrijf
  • Planning en uitvoering van IT-netwerken
  • Installatie van IT-apparatuur en WiFi-netwerken
  • Optimalisatie van netwerkprestaties
  • Consultatie en installatie van videobewaking en alarmsystemen
  • Installatie van SAT-TV en audiosystemen
  • Smart Home-systemen: consultatie en installatie voor privéwoningen, familiehotels en hostels

Met expertise in gedetailleerde IT-planning voor kantoren en horecafaciliteiten, bieden we ondersteuning vanaf het initiële ontwerp tot aan de implementatie, inclusief de aankoop en het onderhoud van POS-systemen en serverinfrastructuur.

Onze marketingplanning omvat hotspot draadloze netwerken binnen hotelfaciliteiten, waarmee we gebruikersgegevens verzamelen, analyseren en toepassen voor een verhoogde omzet. We ontwikkelen en programmeren websites en mobiele apps en bieden mobiel verbonden bewakingssystemen en op afstand bedienbare Smart Home-systemen die werken met Google Alexa.

Door de uitgebreide ervaring van ons team, onze individuele klantbenadering en onze toewijding aan innovatieve oplossingen en kwaliteitsservice, hebben we ons gepositioneerd als uw betrouwbare partner voor digitale transformatie.

Neem contact op voor professionele installatie, onderhoud van IT-infrastructuur, en innovatieve oplossingen om uw concurrentievermogen in de toeristische sector te versterken.

Uw tevredenheid is onze prioriteit!

+385 52 204 933